Cartell de la convocatòria viral
Cartell de la convocatòria viral | Desconegut

 

 

Les xarxes socials van fer viral la convocatòria d'una “orgia pública” durant la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) la nit del 8 de novembre. La convocatòria es trobava fora del programa oficial de la Festa Major de la universitat però algunes persones es van apropar al lloc durant la nit de dijous.

 

Des de la UAB confirmen als companys del TOT Cerdanyola que finalment aquesta “orgia pública” no es va produir i que van considerar la convocatòria com una broma que no els va generar preocupació. Així, confirmen que no es va destinar cap operatiu policial especial per a aquesta qüestió. El cartell que es va difondre a través de les xarxes socials instava als estudiants a participar d'aquesta pràctica sexual a les 20.30 h al camp de futbol del Rectorat.

 

Durant la nit del 8 de novembre, estudiants de la UAB van explicar al TOT que a l'hora de la convocatòria hi havia algunes persones que es van apropar però sense interactuar entre ells. A través de les xarxes socials, alguns estudiants van parlar d'”estafa” amb imatges del lloc de convocatòria.