Raül Romeva a la delegació del Govern a Brussel·les
Raül Romeva a la delegació del Govern a Brussel·les | ACN

 

UAB República ha programat un acte de suport al conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Raül Romeva, cessat i empresonat el passat 23 de març després que el Tribunal Suprem espanyol en demanés l'ingrés a presó per rebel·lió i malversació de fons, juntament amb altres membres de l'anterior govern de la Generalitat.

 

L'esdeveniment es durà a terme el pròxim dijous 15 de novembre a les 13:30h a la Sala Teatre de la UAB, a la plaça Cívica, i s'ha organitzat en col·laboració amb l'agrupació Free Romeva i l'Associació Catalana pels Drets Civils.

 

Cartell de l'acte de suport del pròxim dijous
Cartell de l'acte de suport del pròxim dijous | Cedida

  

A l'acte hi intervendran Diana Riba, companya de Romeva i representant de l'Associació Catalana pels Drets Civils, Rafael Grasa, expresident de l'Institut Català Internacional per la Pau, Laura Feliu, professora de Relacions Internacionals a la UAB i Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès.

  

A més, la jornada de suport estarà presentada pel professor emèrit de la UAB Louis Lemkow i, en finalitzar, els assistents podran participar d'un petit refrigeri.