[FOTOS] Tardor a la Font de la Bonaigua

by | nov. 14, 2018 | Galeries de fotos

La tardor és una època plena de colors a la natura. El verd de l’estiu es mescla amb el groc i marró de les fulles dels arbres de fulla caduca i, alhora, es barreja amb el blanc i gris dels núvols i el blau del cel. 

A Bellaterra tenim indrets privilegiats, com la Font de la Bonaigua, on aquests colors es poden apreciar amb delit, just al bell mig del poble. Per això, al Bellaterra Diari hem aprofitat per a copsar aquests colors de tardor, i les llums i les ombres que la natura ens ofereix. 

Gaudiu de la nostra galeria! 

Fotos de Toni Alfaro.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: