[FOTOS] Tardor a la Font de la Bonaigua

by | nov. 14, 2018 | Galeries de fotos

La tardor és una època plena de colors a la natura. El verd de l’estiu es mescla amb el groc i marró de les fulles dels arbres de fulla caduca i, alhora, es barreja amb el blanc i gris dels núvols i el blau del cel. 

A Bellaterra tenim indrets privilegiats, com la Font de la Bonaigua, on aquests colors es poden apreciar amb delit, just al bell mig del poble. Per això, al Bellaterra Diari hem aprofitat per a copsar aquests colors de tardor, i les llums i les ombres que la natura ens ofereix. 

Gaudiu de la nostra galeria! 

Fotos de Toni Alfaro.

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

FOTOS | El diumenge de Festa Major

FOTOS | El diumenge de Festa Major

Per acabar la festa, el matí de diumenge vam gaudir del ball de gegants a la Plaça del Pi acompanyats d’inflables aquàtics per als més petit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: