Imatge del pessebre vivent de l'any 2017 a Bellaterra
Imatge del pessebre vivent de l'any 2017 a Bellaterra | Oscar Bayona

 

 

Amb la proximitat de les dates de Nadal, el Taller de Famílies de la Parròquia ha fet una crida a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a participar al 3r Pessebre Vivent de Bellaterra

 

Es tracta del tercer any de la iniciativa, des que aquesta es va recuperar l'any 2016. Els assajos començaran ja el diumenge 18 de novembre a les 11.30 h i a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra. La representació, prevista pel 24 de desembre – després de la Missa del Pollet – consistirà en un petit espectacle inspirat en l'adveniment de Jesús i d'altres tradicions cristianes. 

 

És per aquest motiu que el Taller de Famílies ja demana la col·laboració d'infants, joves i adults amb l'objectiu d'aconseguir un esdeveniment més participatiu al poble. El muntatge vol ser coral, entrenyable i imaginatiu i estarà coordinat pel professor, mestre de teatre i dramaturg bellaterrenc Ignasi Roda.

 

Per confirmar assistència cal trucar a 639 769 948

 

Mira aquí les fotografies del Pessebre Vivent de Bellaterra de l'any passat