L'exconseller Xavier Trias serà el pròxim dijous 15 a l'EMD
L'exconseller Xavier Trias serà el pròxim dijous 15 a l'EMD | Cedida

 

L'exconseller de Sanitat i Presidència, exportaveu de CiU a Madrid i exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, va publicar el passat mes de març el seu nou llibre Tot el que no es volia dir, on parla de la història recent de Catalunya des de l'arribada de la democràcia a Espanya. Amb motiu de la seva presentació, el Fòrum Bellaterra ha organitzat una tertúlia que es durà a terme a les 20 h al Centre Cívic de Bellaterra, situat a la Sala Gran de l'EMD de Bellaterra

 

El col·loqui participatiu serà presentat per Juan José Bruguera, bellaterrenc i president del Cercle d'Economia, i estarà moderat per Chus Cornellana, presidenta del Fòrum Bellaterra. La xerrada parlarà d'un llibre en el qual, segons el mateix Trias explica, “hi trobareu uns quants apunts sobre la Catalunya que s’ha forjat en els últims quaranta anys i el que se n’ha volgut tergiversar, amagar, distorsionar o callar, amb les seves glòries i les seves penúries, per saber com hem arribat fins aquí”. 

 

Portada del llibre
Portada del llibre | Cedida

 

Després de l'acte, els assistents estaran convidats a participar en un sopar al Restaurant Ébano de Bellaterra, al carrer del Film 2, a les 21:30h. Per assistir-hi, els interessats hauran de confirmar la seva reserva trucant al restaurant al telèfon 935803340. 

 

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | cartell