Protecció Civil demana precaució al Vallès Occidental i al Baix Llobregat per la pluja

by | nov. 15, 2018 | Méteo

La Riera de Rubí, plena com a conseqüència de les pluges

La Riera de Rubí, plena com a conseqüència de les pluges | Arxiu

 

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar la precaució a l’entorn de rius i rieres al Vallès i al Baix Llobregat per les possibles incidències a causa de les fortes pluges que encara descarregaran les properes hores. Prudència en la mobilitat a les zones urbanes i a l'entorn de les rieres. En concret, demana  especialment extremar la prudència a la riera de Rubí al seu pas per Terrassa i Rubí per cabals molt importants. També baixa amb abundància el riu Ripoll al seu pas per Sabadell, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Ripollet. També es demana precaució a les Terres de l’Ebre, especialment als barrancs de Santa Bàrbara, Roquetes, Masdenverge i Tortosa que estan baixant molt plens d'aigua.. A la zona de Tortosa, Benifallet i al barranc del Toll estan descarregant xàfecs intensos.

 

Protecció Civil de la Generalitat manté activada l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) per les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que indiquen fortes pluges aquesta tarda a tot el litoral i prelitoral de Barcelona i les Terres de l’Ebre i al vespre a les comarques gironines. Aquestes pluges intenses poden produir incidències en zones urbanes per acumulacions d’aigua en carrers, baixos, passos soterranis i similars, i també crescudes sobtades de rius i rieres en alguns casos a les zones més afectades.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: