Un arbre a punt de caure al carrer Casas i Amigó
Un arbre a punt de caure al carrer Casas i Amigó | J. Tardós

 

 

La pluja de la matinada, matí i migdia del 15 de novembre ha deixat diferents incidències a Bellaterra. A més dels problemes causats en la mobilitat per l'acumulació d'aigua, també s'han hagut de retirar 3 arbres que s'han inclinat fins a gairebé tocar al terra.

 

Es tractava de tres pins que ja han estat retirats al migdia pels Bombers de la Generalitat de Catalunya, la Brigada de l'EMD i la Policia Local en col·laboració. Es trobaven als carrers Casas i Amigó, Octavi Bruix i Josep Sentís. Algunes de les vies han estat tallades des que els veïns han donat l'avís. El pas ha estat reestablert cap a les 16 hores en una jornada on els Bombers han hagut de fer nombroses actuacions arreu del territori. 

 

La caiguda dels pins no ha causat més inconvenients materials ni personals. 

 

L'arbre ja tocant al terra del carrer Josep Sentís
L'arbre ja tocant al terra del carrer Josep Sentís | Twitter @Sermolcas