Benvolguts reis Mags d'Orient

 

 

Sé que encara falta molt per la vostra visita anual, però vull enviar-vos aquesta carta abans no ho facin els altres nens per tal de tenir temps sobrat de llegir-la.

 

 

El que us vull demanar és difícil i requereix temps. No vull demanar res per a mi, simplement vull demanar per una comunitat que m'estimo molt: Bellaterra.

 

 

Fa dues legislatures que Bellaterra va esdevenir una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). No sé per què, i amb el temps, el que tothom veia una gran ocasió de prosperitat, ha esdevingut un greu conflicte. Va guanyar un partit que es diu Gent per Bellaterra i actualment tenim molts problemes i sembla que anem a pitjor. La relació amb l'ajuntament, que hauria de ser cordial i de cooperació, s'ha torçat i, ni hi ha cordialitat ni hi ha cooperació. Amb els veïns de la Universitat no estem pas millor i la més important trobada que fem els veïns durant la Festa Major, només hi ha malfiances. Els veïns ens mirem tots de reüll.

 

La relació amb l'ajuntament, que hauria de ser cordial i de cooperació, s'ha torçat i, ni hi ha cordialitat ni hi ha cooperació

 

 

Tota aquesta situació comporta que tinguem problemes persistents sense solucionar com ara el pàrquing de l'estació. Comporta que, després de tant temps, i malgrat les promeses, no tinguem encara assistència medica. Comporta que no funcionin ni les càmeres ni les pilones que ja fa molt temps estan pagades i instal·lades per no res. Comporta més inseguretat i molts robatoris. Fins i tot hi ha grups de whatsApp de veïns que s'estan tornant en especialistes en seguretat.

 

 

El govern de Bellaterra va acabar tristament en els tribunals, tant abans amb els socialistes a l'ajuntament, com ara amb Compromís per Cerdanyola.

 

 

No convé continuar així. Caldria desbloquejar aquesta situació tan perjudicial.

 

 

Majestats, ja que sou mags, voldria demanar-vos, si no el canvi de partits, si el canvi de persones dels dos cantons del conflicte, perquè sinó els únics perjudicats -i molt- som els bellaterrencs.

 

 

Hi ha nens que em diuen que precisament la culpa és dels bellaterrencs per votar malament.

 

 

Espero que amb la vostra màgia pugueu solucionar el problema perquè si no, en lloc de màgia necessitarem un miracle.

 

 

Atentament