La terapeuta bellaterrenca Sandra Sánchez a la seva nova cabina

La terapeuta bellaterrenca Sandra Sánchez a la seva nova cabina | Laia TR

 

 

Reflexologia podal, massatge tailandès i reiki. La terapeuta i naturòpata bellaterrenca Sandra Sánchez estrena nova cabina al carrer Talismà 6 de Bellaterra, al barri de Terranova. 

 

Abans instal·lada a El Club Bellaterra, la Sandra ofereix tractaments per a qui es vulgui cuidar, d’una forma no invasiva, curativa i relaxant. A més, la naturòpata acompanya sempre els seus tractaments amb l’aromateràpia i els olis essencials.

 

Què és la reflexologia?

 

La reflexologia podal va dedicada sobretot a persones amb problemes d’esquena o digestius. Regula l’organisme i ajuda a la depuració i equilibri del cos. 

Paral·lelament també ofereix tractaments com el massatge tailandès, que es fa a través de petites pressions i estiraments i resulta molt efectiu. Contra l’estrès o l’angoixa recomana la teràpia energètica reiki.

 

Agraïda a El Club

 

Amb tot, la bellaterrenca va obrir les portes de la seva sala privada a principis de setembre. Explica que, després de diferents anys a El Club, està molt agraïda perquè això li ha permès conèixer i cuidar de primera mà als seus veïns.

 

La cabina a Bellaterra

La cabina a Bellaterra | Laia TR

 

 

 

Terapeuta Sandra Sánchez

 

Telèfon: 616 938 702

Adreça: Talismà, 6, Bellaterra

Regala els seus tractaments com a regal de Nadal!