Membres de la Unió de Veïns de Bellaterra
Membres de la Unió de Veïns de Bellaterra | J. Tardós

 

L'entitat bellaterrenca Unió de Veïns de Bellaterra durà a terme una nova Assemblea General Ordinària de socis aquest mes de novembre.

 

Segons es va decidir a la reunió celebrada entre la Junta Directiva de l'associació veinal el passat 23 d'octubre, l'assemblea es convoca pel proper dimarts 27 de novembre a l'Auditori Nou de l’Escola Ramon Fuster, a les 20 h. 

 

La reunió tindrà com a focus el projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua, que es va presentar a l'última sessió de la Taula Cívica de Bellaterra del passat 16 d'octubre i que l'associació ha presentat per millorar l'entorn del Torrent de la Bonaigua a la localitat. 

 

Aquesta presentació es durà a terme a les 19:30h, i estarà oberta al públic en general. Tanmateix, l'Assemblea en si mateixa estarà restringida als socis de la Unió de Veïns que hi estiguin donats d'alta formalment.   

 

En ella es debatran aspectes interns, com la integració de l’Associació de Veïns de Can Domènech a la Unió de Veïns, la ratificació de la seva nova Junta Directiva i l'estat de comptes de l'entitat.