Reunió de la Taula Cívica de Bellaterra, el 20 de novembre passat
Reunió de la Taula Cívica de Bellaterra, el 20 de novembre passat | J. Tardós

 

 

Dues noves entitats han passat a formar part de la Taula Cívica de Bellaterra: la nova associació BV-1414, pel trànsit de la carretera, i la Penya Blaugrana de Bellaterra. Així es va acordar a l'última sessió de la taula que reuneix les entitats de la localitat per compartir punts de vista i possibles projectes, el passat 20 de novembre.

  

Les entitats tenen un recorregut i uns objectius ben diferents. D'una banda, la primera associació porta ben poc temps en funcionament, des que es constituïr formalment el passat 25 d'octubre d'aquest mateix any. Va ser creada amb la intenció de “defensar els interessos dels afectats pel trànsit de la carretera”, segons van expressar al seu primer comunicat.

  

“És important la nostra relació amb la resta d'entitats perquè -el trànsit- és un tema que interessa globalment a tot Bellaterra”, explica Jordi Bas, representant de l'associació BV-1414 a la Taula Cívica de Bellaterra. A més, de forma interna, Bas indica que “nosaltres tenim reunions periòdiques i a l'última que vam tenir vam considerar que era bo” formar part de la Taula.

 

Per a Bas, sens dubte, formar part d'aquesta reunió també tindrà efectes positius per la resta d'entitats, ja que “podem informar i posar en comú idees i projectes que ens hem plantejat al voltant de la carretera”.

 

Per la seva part, la Penya Blaugrana, que va celebrar aquest any el seu sisè aniversari a Bellaterra, també ha entrat a formar part de la reunió d'entitats amb la intenció de participar més activament de la vida de la localitat. Tot i que van involucrar-se en la creació de la Taula Cívica, des de la Penya van decidir no intervenir en la trobada periòdica d'entitats.

  

Amb la seva reincorporació al projecte, l'agrupació fomenta la seva relació amb el barri i preveu intervenir més activament en els projectes que es proposin per a Bellaterra.