Llar d'infants Llar d'en Pitus de Bellaterra
Llar d'infants Llar d'en Pitus de Bellaterra | Toni Alfaro

 

La llar d'infants Llar d'en Pitus i l'escola de primària Ramón Fuster són líders en demanda educativa, no només a Bellaterra, sinó a tota Cerdanyola. Així ho indiquen les dades aportades aquest dimecres 21 de novembre per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès pel curs 2018-2019, que indiquen que els dos centres bellaterrencs són els més demandats per educar els infants de dins i fora de la localitat. 
 
En concret, pel que fa a les llars d'infants, amb dades recaptades el 06 de setembre, la Llar d'en Pitus encapçala la llista amb un 100% d'ocupació de places, tenint 54 matriculacions de les 54 possibles, segons va avaluar la generalitat. La segueixen en segona i tercera posició l'Escola Bressol Municipal Cordelles, amb un 99% d'ocupació i 100 places ocupades de les 102 possibles, i l'Escola Bressol Municipal Turonet, amb un 96% d'ocupació i 94 de les 102 places permeses.  
 
L'escola de primaria Ramon Fuster de Bellaterra
L'escola de primaria Ramon Fuster de Bellaterra | EMD Bellaterra

 

A l'hora de parlar de les escoles de primària, tot i que l'Ajuntament no aporta el total de places disponibles dels centres, l'escola bellaterrenca Ramon Fuster supera amb escreix el nombre de matriculacions de la resta d'escoles de primària, amb 699 alumnes matriculats entre els diferents cursos de primària. Al centre concertat el segueix l'escola pública Turó de Guiera, amb 450 places ocupades, i el centre concertat Montserrat, en tercera posició per un únic alumne menys (449).