La majoria de ciutadans de Bellaterra utilitzen el cotxe o el tren per moure's
La majoria de ciutadans de Bellaterra utilitzen el cotxe o el tren per moure's | Toni Alfaro

 

L'enquesta que ha de servir per a fer la diagnosi del Pla de Mobilitat plantejat per l'EMD de Bellaterra i ha d'aportar llum sobre quines són les necessitats dels residents de Bellaterra pel que fa al transport encara no ha aportat noves dades sobre mobilitat.  

 

Tot i que el període per a respondre l'enquesta va finalitzar el passat 14 d'octubre, fa més d'un mes, encara no s'han començat a bolcar les dades per analitzar-les, tal com reconeixen des de l'EMD. 

 

De fet, segons han explicat des de l'òrgan municipal de Bellaterra, es preveu que no es puguin donar dades sobre els resultats de l'enquesta fins que no s'extreguin juntament amb la resta de les conclusions de la fase de diagnosi. Això, segons expliquen, passaria com a molt d'hora a finals d'any, tot i que estava previst que la diagnosi durés únicament un mes. 

 

L'enquesta forma part del Pla de Mobilitat presentat per l'EMD el septembre passat, en la posada en funcionament del Centre de Control de Càmeres de Bellaterra, i que preten millorar la mobilitat del barri.