L'espai 'Autèntic' acollirà l'acte el pròxim dimecres 28 de novembre
L'espai 'Autèntic' acollirà l'acte el pròxim dimecres 28 de novembre | @danielmallen82

 

Com a part del cicle de xerrades “Cerdanyola 2019”, el grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a Cerdanyola i Bellaterra duran a terme una xerrada – debat per parlar sobre la situació de Bellaterra.

 

Amb el títol “Bellaterra: l'elefant a l'habitació que tothom fa veure que no existeix”, l'acte intentarà dur a terme una exposició i debat sobre què és una EMD, quines oportunitats i beneficis implica i quins reptes de futur se li presenten a aquest tipus de divisió territorial. 

 

El col·loqui serà el pròxim dimecres 28 de novembre, de 19h a 20.30h, i se celebrarà a l'espai Autèntic, al carrer Sant Ramón 112, a Cerdanyola del Vallès. En ell intervindran, no només la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola, Helena Solà, i el portaveu d'ERC a l'EMD de Bellaterra, Quim Oltra: la xerrada també comptarà amb la participació d'Enric Marín, periodista i professor universitari bellaterrenc, i Josep Puig, president de les Associacions de les EMD de Catalunya i president de l'EMD de Valldoreix. 

 

Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada | ERC Cerdanyola