Entrada del carrer Pintor Opisso a Bellaterra
Un carrer a Bellaterra | G. Maps

 

 

Un gran robatori va tenir lloc en una casa de Bellaterra entre el 8 i l'11 de novembre d'aquest any. Els propietaris no hi eren i expliquen que just havien posat el seu domicili a la venda el passat mes de setembre.

 

Es tracta d'una casa que no havia patit mai cap robatori en 18 anys. També disposava d'alarma però aquesta no va sonar ja que, segons afirmen, estava connectada però no es va activar a causa que els detectors del pis de dalt estaven obsolets. Segons Mossos d'Esquadra, els lladres van accedir forçant una finestra per la segona planta i van sostreure mil euros en efectiu i joies per valor de 75.000 euros.

 

És per aquest motiu – l'obsolescència de la instal·lació – que els propietaris sostenen que demandaran a la companyia d'alarmes. A la vegada, fan autocrítica per no haver ampliat l'assegurança en consonància els objectes de valor que hi tenien. De totes maneres, el fet ja ha desencadenat que hagin demanat retirar les fotografies de la casa, publicades al web de les immobiliàries. Aquestes en gestionaven la venda i ja havien organitzat visites amb possibles compradors.

  

Mossos d'Esquadra està investigant per identificar als autors.