El temps serà més estable després d’un inici de setmana plujós

by | nov. 26, 2018 | Méteo

Les clarianes aniran augmentant durant la setmana

Les clarianes aniran augmentant durant la setmana | CEDIDA

 

Els núvols seran presents en aquest inici de l'última setmana a Cerdanyola del Vallès, segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, les primeres clarianes apareixeran durant la tarda del dilluns dia 26 de novembre. Si més no, amb el pas dels dies la tendència del temps serà estabilitzar-se i el sol serà protagonista. Pel que fa a les temperatures, durant el dia seran una mica més fresques malgrat que a les nits baixaran més.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: