La recollida de joguines estarà activat de l'1 de desembre fins al 3 de gener

La recollida de joguines estarà activat de l’1 de desembre fins al 3 de gener | Creu Roja

 

Un any més, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada posen en marca la recollida solidària de joguines i llibres. L’objectiu és que cap infant es quedi sense regal la nit de Reis, per això, aquella nit, es repartiran les joguines recaptades entre nens i nenes amb problemàtiques econòmiques.

“L’any passat se’n van beneficiar 320 infants, i a hores d’ara, hi ha 205 inscrits per rebre joguines aquest any”, explicava la regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, en una roda de premsa el 27 de novembre. Fent una crida a la participació, s’han organitzat dues jornades per ser voluntari per un dia. L’objectiu és que les persones inscrites ajudin a fer els lots de Nadal conjuntament amb la resta de voluntaris de la Creu Roja. 

La recollida de joguines i llibres es farà en diferents punts de la ciutat de l’1 de desembre fins al 3 de gener. A més, s’han organitzat un seguit d’activitats per fomentar les donacions. De dilluns a dissabte, de 18 a 20 h, l’Esplai del Roser recollirà joguines noves, no bèl·liques ni sexistes i/o aportacions econòmiques per a comprar-ne. Els membres de l’Esplai lliuraran les joguines amb els infants participants.

Els punts de recollida són els següents:

AAVV de Sant Martí del sot de Can Xarau

AAVV i amics de Montflorit, al C. Cívic de Montflorit

AAVV Serraperera i club de jubilats i pensionistes (CC Serraperera)

AAVV Turó de Sant Pau, al C. Cívic Turó de Sant Pau

Ateneu

Bar “Cal Pintxo”

Bar el Solidari

Can Xarau, piscina i gimnàs

Casal de la Residència de Cerdanyola

Casal de Joves Cerdanyola del Vallès / Espai Jove

Casal de Jubilats les Fontetes (CC Les Fontetes)

Catalònia Fundació Creactiva

Col·legi Montserrat

Consell Esportiu Cerdanyola

Consell d’Esports Municipals

Creu Roja Cerdanyola – Ripollet – Montcada

Creu Roja Joventut

Escola Bellaterra

Escola Bressol Municipal Cordelles

Escola Bressol Municipal Montflorit

Escola Bressol Municipal Turonet

Escola Fedac Cerdanyola Anunciata

Escola Saltells

Escola Serraperera

Escola Xarau

Esplai del Roser

Farmàcia Rovira

Fundació Valldor7

Grup Martín Hidalgo (MH Soluciones)

Joguines Buba

Jugueteria Galerias Torras

Llar d’infants Ninot

Llar d’infants Nins

Llar d’infants Patufet

Parc de Nadal (Parc Xarau)

PEM Guiera (Ajuntament Cerdanyola)

Les donacions de llibres es podran fer a:

Llibreria l’Aranya

Llibreria Lilliput

Llibreria Éfora

A banda dels punts de recollida de joguines, s’habilitaran guardioles per fer donacions voluntàries de l’1 al 31 de desembre al Casal de la Gent Gran, l’Ateneu Cerdanyola, els Mercats de les Fontetes i Serraperera, l’ Escola municipal de músicai el Bar Grau. A més, del 7 al 14 de desembre, s’instal·larà un punt de recollida de joguines i donacions als Mercats de Serraparera i Les Fontetes.