Un dels piquets que s'ha concentrat a les rotondes per impedir el pas de vehicles a la UAB
Un dels piquets que s'ha concentrat a les rotondes per impedir el pas de vehicles a la UAB | ACN

 

Un grup de 300 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha tallat els accessos al Campus de Bellaterra en la primera jornada de vaga per exigir que s'apliqui la rebaixa del 30% de les taxes universitàries que va aprovar el Parlament l'any 2016. Els joves han passat la nit a la Facultat de Filosofia i Lletres i s'han concentrat a les set del matí a la plaça Cívica, des d'on s'han dividit en piquets informatius. Han muntat barricades amb contenidors per bloquejar la circulació de vehicles als eixos central i sud i l'accés a peu des de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). També han barrat el pas a l'aulari central i les entrades principals de les diferents facultats.

 

 

Uns 300 universitaris tallen els accessos al Campus de Bellaterra en la primera jornada de vaga estudiantil per la rebaixa de les taxes universitàries