Entrada al Club Bellaterra
Entrada al Club Bellaterra | Toni Alfaro

 

La Junta Directiva del Club Bellaterra ha convocat una nova Assemblea General Ordinària pel pròxim mes de desembre. En concret, segons el que es va extreure de la reunió de la Junta el passat dia 9 de novembre, la reunió serà el dia 13 de desembre a les 19:30h.

  

  

A l'assemblea de socis, que es realitzarà a les instal·lacions del Club, es discutiran principalment temes d'interès per la totalitat del club, com la presentació i aprovació dels comptes de 2017 i la previsió de tancament dels del 2018. A més, es presentaran els pressupostos de 2019.

  

  

Com a novetat, dins de l'ordre del dia també hi haurà l'”ampliació estatutària de la secció de pàdel“, que en aquest any ha aconseguit èxits pel Masculí i Femení absoluts.