L'alcalde Carles Escolà, a la dreta, durant una entrevista aquesta setmana
L'alcalde Carles Escolà, a la dreta, durant una entrevista aquesta setmana | Cedida

 

 

“Aquesta declaració d'intencions perquè Bellaterra s'annexioni a Sant Cugat pot ser perfectament una jugada per guanyar temps abans del període electoral, un castell de focs”.

 

Aquesta frase la va pronunciar l'alcalde de l'Ajuntament de Cerdanyola, Carles Escolà, durant una entrevista concedida al TOT Cerdanyola la primera setmana de desembre.

 

A continuació, el fragment de l'entrevista:

 

El president de l'EMD té la intenció, juntament amb una associació de veïns, de recollir signatures per annexionar-se a Sant Cugat. La notícia ha caigut com una bomba al ple, quin és el proper pas del seu equip de govern?

 

En els dies vinents ens reunirem i, després, donarem tota la informació. Nosaltres ens vam assabentar de la notícia poques hores abans del ple de dijous per fonts que no van ser el president de l'EMD de Bellaterra. L'únic que et puc dir és que Cerdanyola ha fet el possible per una bona entesa amb Bellaterra i el Ramon Andreu no ha fet altra cosa que posar entrebancs. Per exemple, amb el tema dels límits territorials, que sabent que no eren negociables els va fer servir per enrocar les negociacions del conveni.

 

Aquesta declaració d'intencions d'annexionar-se a Sant Cugat pot ser perfectament una jugada per guanyar temps abans del període electoral, un castell de focs. Fins ara, el senyor Andreu només s'ha dedicat a dinamitar qualsevol possibilitat d'acord i, durant el temps que ha estat al capdavant de l'EMD, no ha dut a terme projectes a moltes de les competències que té l'EMD. Per exemple, en matèria d'esports.

 

Llegeix l'entrevista completa aquí