I ara es vol ser de Sant Cugat?

by | des. 5, 2018 | Opinió

La intervenció del president de l’EMD Ramon Andreu en el Ple Municipal de l’Ajuntament advertint al Consistori que s’ha creat una comissió de veïns per annexionar Bellaterra al terme municipal de Sant Cugat, entra en contradicció amb tot allò que el seu partit ha reclamat des de la seva creació, i que és que Bellaterra sigui un municipi. Quina mena de maniobra barroera és aquesta?

 

Com és de tots sabut i ho he dit abastament, la meva posició no és gens favorable a la creació del municipi de Bellaterra, no pas perquè vulgui ser Cerdanyolenc sinó perquè crec que un poble ha de néixer d’un esperit humanista i no pas per uns interessos econòmics i partidistes.

 

Doncs, bé, si jo fos dels partidaris de la segregació em sentiria ofès, traït per aquesta maniobra del President Ramon Andreu que, fent us del seu càrrec, un càrrec, no ho oblidem, que es deu a la tutela de l’Ajuntament, promou de manera unilateral una plataforma anexionista a un altre municipi.

 

Que no ens duguin a engany! La proximitat d’unes eleccions municipals obliga a fer gestos simbòlics de poca per no dir baixa entitat, política. Promoure una comissió? Per ventura va dir el senyor Ramon Andreu en el Ple si s’han fet gestions properes a l’Ajuntament de Sant Cugat? I si s’han fet, a esquenes de qui? De tots els veïns, es clar.

 

Gent per Bellaterra li té agafat el gust a les consultes estèrils i fins ara li ha donat bons rèdits electorals, però un dia o altre la gent de Bellaterra se n’adonarà que en els més de 8 anys del seu mandat a Bellaterra s’han empobrit les relacions humanes, s’ha oblidat la cultura com a motor de cohesió i s’han destinant esforços i diners públics a litigar de manera constant amb l’Ajuntament.

 

Caldria veure si el Consistori pot cridar a l’ordre a un càrrec electe per la circumscripció de Cerdanyola que traeix l’objectiu d’un organisme, l’EMD, destinat a gestionar amb encert i bona voluntat les seves competències.

 

Ignasi Roda   

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La realitat és o es construeix?

La realitat és o es construeix?

“Més del 70% dels catalano-parlants habituals canvien al castellà quan reben una resposta en aquesta llengua”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: