Urbanització de Vallpineda al municipi de Molins de Rei des de l'aire
Urbanització de Vallpineda al municipi de Molins de Rei des de l'aire | Fototeca.cat

 

Bellaterra no és l'única localitat que està duent a terme una iniciativa veïnal participativa per entrar a formar part de Sant Cugat del Vallès. Segons publiquen diversos mitjans santcugatencs, veïns d'un barri de Molins de Rei també voldrien entrar a formar part de la ciutat del Vallès mitjançant un referèndum. 

 

Així, segons s'exposa i es pot consultar a la pàgina de Facebook de l'agrupació veïnal de la urbanització de Vallpineda, situada al vessant nord-est de Molins de Rei i dins de la Serra de Collserola, “cansats de l'abandonament que patim per part de l'Ajuntament de Molins de Rei” volen buscar solucions, entre les quals “integrar-nos al barri de la Floresta, Sant Cugat del Vallès”.

 

En el cas d'aquest barri, tanmateix, la situació seria més problemàtica que en el cas de Bellaterra, ja que segons aquests veïns “actualment les cases de Vallpineda no disposes de clavegueram, d’aigua de companyia ni carrers asfaltats”, a més d'una il·luminació deficient al carrer.