Cartell del Mercat de Nadal del Club Bellaterra
Cartell del Mercat de Nadal del Club Bellaterra | Club Bellaterra

 

El Club Bellaterra també es sumarà enguany a les activitats dutes a terme a tota Catalunya per La Marató de TV3. Des de l'entitat han organitzat un torneig de pàdel pel pròxim dissabte 15 de desembre per a participar en la recaptació solidària.

 

El torneig de pàdel es durà a terme entre les 9h i les 14h, i consistirà en una competició exprés amb categories A i B, amb partits de 30 minuts de duració. La inscripció implicarà un donatiu de 15 euros que anirà destinat a La Marató de TV3, que aquest any recaptarà diners per la investigació contra el càncer. Els guanyadors rebran un obsequi commemoratiu. 

 

Tots aquells interessats en participar en el torneig, podran inscriure's fins al 12 de desembre escrivint un e-mail a elclub@club-bellaterra.com, trucant al 935802542 o mitjançant Whatsapp al 606680387. 

 

D'altra banda, s'organitzarà un Mercat de Nadal oberta a tothom i a l'aire lliure, a l'interior de les instal·lacions del Club, a la zona enjardinada. El Mercat consistirà en parades dels diferents comerciants de Bellaterra i es farà entre les 10 i les 17h, coincidint amb la celebració del torneig de pàdel.