El cartell de la competició està fet a mà
El cartell de la competició està fet a mà | Aureli Mas

 

El bellaterrenc Aureli Mas, un dels integrants de l'equip de futbol sala del Club Bellaterra als anys 80, 'Los Estrellas', ha cedit temporalment aquest cartell al club esportiu per a ser exposat a les seves instal·lacions com a record de l'agrupament.

 

El cartell, obra del bellaterrenc Josep Lluís Jardí, data de l'any 1980 i mostra la classificació dels jugadors i equips de la competició catalana de futbol sala que es va dur a terme entre la primavera i la tardor del mateix any.

 

Entre els jugadors que es veuen al cartell es compten alguns bellaterrencs reconeguts com l'economista Xavier Sala i Martí, l'exjugador del FC Barcelona en la secció de futbol sala, Francesc Rosselló, o el mateix Aureli Mas, que va ser el ptxitxi de la competició. 

 

El Club Bellaterra va ser un dels cinc clubs fundadors de la Lliga Catalana de Futbol Sala.