EL CLUB PER DALT

Pati interior del Club Bellaterra | LAIA TR

 

Coincidint amb la celebració del torneig de pàdel per La Marató de TV3, el Club Bellaterra celebrarà per primer any la seva Fira de Nadal. Tots els bellaterrencs i tothom que ho desitgi podrà assitir a les instal·lacions del Club, concretament al seu pati superior, on aquest dissabte 15 de desembre es muntaran diverses parades de comerços de Bellaterra.

  

  

La fira serà entre les 10 i les 17 h i inclourà parades de La farmàcia de BellaterraFamily Can, la perruqueria Estilistes Teresa Romero, el quiosc Paper's Bellaterra, la botiga de roba Ester Gueroa, el comerç Anna Maria Saborit, la botiga de roba FishLips, la tenda de material esportiu Bubel, la botiga d'accessoris de suro Pantacorkcollections, la il·lustradora Risques Art i el negoci d'artesania Essència de Dona.

 

 

Cartell de la jornada on BellaterraDiari n'és col·laborador

Cartell de la jornada on BellaterraDiari n'és col·laborador | Club Bellaterra

 

 

 

  

A més de les diferents parades de roba, complements, decoració, material esportiu, llibres i altres productes, des de l'organització de la Fira se sortejarà una panera de Nadal entre els assistents, gentilesa del supermercat Condis de Bellaterra. Alhora, també hi haurà una caixa de donacions per tots aquells que vulguin col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra el càncer. BellaterraDiari també n'és mitjà col·laborador.