Imatge del concert de l'any passat
La Coral Turó de Sant Pau en un concert anterior | Cedida

 

La Coral del Turó de Sant Pau tornarà a celebrar enguany el tradicional concert de Nadal al Centre Cívic del Turó de Sant Pau. L'acte es farà el pròxim dissabte 15 de desembre a les 18h, i tornarà a aplegar tots aquells bellaterrencs que vulguin gaudir de peces clàssiques d'aquestes festes. 

 

Dirigida per Álvaro Lafuente i amb Moisés Cuadrado al piano, la coral interpretarà un repertori de cinc cançons típiques de les dates nadalenques, com la versió d'”Adeste FIdeles” de J. Reading i l'”Amazing Grace” de J. Newton. Tanmateix, també s'interpretaran peces com la tradicional “The FIrst Nowell”, “Tu no sabe inglé” de N. Guillén i E. Negret i “Color Esperanza” de D. Torres. 

 

El concert, dut a terme amb la col·laboració de l'EMD de Bellaterra i l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, finalitzarà amb la degustació de cava i dolços com a forma de donar la benvinguda a les festes nadalenques.