Edició de l'any passat del Cap Nen Sense Pilota
Edició de l’any passat del Cap Nen Sense Pilota | Cap Nen Sense Pilota

El Nadal ja arriba i el Cap Nen Sense Pilota, organitzat pel bellaterrenc Aleix Giol i el Junior FC 1917 de Sant Cugat, torna per ajudar a la investigació del càncer infantil i la integració social dels nens a l’Índia mitjançant l’esport un any més. La jornada es farà el pròxim dilluns 24 de desembre, de 9 a 13.30h.

L’edició d’enguany inclourà un matí de futbol solidari, una xerrada del periodista esportiu Quim Domènech sobre superació personal a través de l’esport i un sorteig de material esportiu. Alhora, els nens i nenes assistents, d’entre 5 i 16 anys, rebran una bossa de regals per participar, així com una samarreta, esmorzar i una xocolatada.

Per apuntar-se només heu de presentar aquest formulari d’inscripció a la recepció del Junior FC 1917 o enviar-lo emplenat per Whatsapp al 626597399 i fer una donació de 18 euros. Des de l’organització criden a la participació per superar els 120 inscrits i ajudar el màxim possible a la investigació oncològica infantil i al projecte Campus Índia 2019.