Inici de la Cursa de la UAB 2018
Inici de la Cursa de la UAB 2018 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3, que es va celebrar el diumenge 16 de desembre al campus de Bellaterra, va comptar amb 1.800 participants. Aquesta xifra és tres vegades superior al total de participants de la cursa de l'any passat, on van córrer 625 persones.

  

  

  

Els guanyadors de la cursa de 10km de l'edició d'enguany van ser Paco Castellano, en categoria masculina, i Irene Sánchez, estudiant de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, en categoria femenina. A més, també es va entregar un premi dins el primer concurs de disfresses, que va anar a mans d'un grup disfressat amb motius nadalencs. 

 

 

El grup guanyador del concurs de disfresses
El grup guanyador del concurs de disfresses | @uab_info

 

 

  

  

El 16 de desembre, el campus de Bellaterra es va convertir, per setè any consecutiu, en una festa esportiva i solidària. La sortida i arribada va estar situada a la Vila Universitària i el recorregut va passar per la Vila Universitària, les facultats, el Sincrotró del Vallès i el Castell de Sant Marçal de Cerdanyola del Vallès. Enguany, i coincidint amb els 50 Anys de la UAB, es va fer el concurs de disfresses i una batucada de fi de festa.

  

  

  

Dels 1.800 participants, el 60% han estat dones i la resta, homes. Segons les dades de l'organització, la majoria de persones inscrites a la cursa eren exalumnes de la UAB, seguits pels actuals alumnes de la Facultat de Ciències. Destaca també l'àmplia participació dels alumnes de les Facultats de Biociències i de Filosofia i Lletres. Per una altra banda, han participat 112 voluntaris en les tasques d'organització així com 12 entitats relacionades amb el càncer i les malalties en la fira d'entitats.