El temps assolellat predominarà a Bellaterra en aquest inici de setmana

by | des. 17, 2018 | Méteo

 

La setmana començarà amb sol a Cerdanyola del Vallès

La setmana començarà amb sol a Bellaterra | Cedida

 

 

El sol dona la benvinguda en aquest inici de setmana a Bellaterra. Segons apunta el meteoròleg, Francesc Mauri, el temps serà assolellat durant aquest dilluns dia 17 de desembre. Malgrat que el dimecres podrien aparèixer alguns núvols, aniran desapareixent amb el pas del temps. Pel que fa a les temperatures, es mantindran sense massa canvis, i una temperatura diürna agradable.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: