La Bellateca de Bellaterra a l'avinguda Josep Maria Marcet, 3
La Bellateca de Bellaterra a l’avinguda Josep Maria Marcet, 3 | Laia TR

 

La “casa de la bona teca”, és a dir, la Bellateca de Bellaterra (avinguda Josep Maria Marcet, 3) celebrarà un concert solidari el pròxim divendres 21 de desembre a les 20.30 h. En concret, l’acte consistirà en un concert i pica-pica obert a tots els bellaterrencs i bellaterrenques en benefici de l’entitat vallesana Ohana, que es dedica a l’odontologia amb l’objectiu de millorar la salut dental de persones necessitades.

El seu objectiu, segons expliquen, és dedicar tots els seus esforços al que millor saben fer: cuidar la salut dental de la població, així com promoure accions de prevenció per evitar el desenvolupament de patologies que repercuteixin en l’estat general, mental i físic, de l’individu.

La trobada comptarà també amb música en directe del grup vallesà Veil, presentant el nou disc Safe & Sound. El donatiu tindrà un cost de 20 euros. Es recomana trucar per reservar ja que l’aforament serà limitat.

Música de Veil:

Bellateca

Adreça: Av. Josep M Marcet, 3, Bellaterra

Telèfon936 92 20 95

Cartell de l'acte
Cartell de l’acte | cedida