Reunió del Claustre de la UAB el 18 de desembre
Reunió del Claustre de la UAB el 18 de desembre | UAB

 

 

 

  

El claustre de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'ha adherit, el 18 de desembre,al Manifest per la llibertat dels presos polítics presentat per UABxRepública. La sessió ordinària del Claustre ha aprovat el punt amb 98 vots a favor, 21 en contra i 5 en blancs (més dos vots nuls). 

  

  

A més, en la mateixa sessió, el Claustre de la UAB ha aprovat (amb 70 vots a favor, 45 en contra i 10 en blanc), instar a l'equip de govern de la universitat a “renunciar a la reclamació econòmica de responsabilitat civil a les persones encausades en el conegut com a cas 'dels 27 i més' i donar-ne trasllat al jutjat pertinent i fiscalia”. L'acord fa referència al cas dels encausats per ocupar el Rectorat l'any 2013.