Homes i dones es van concentrar, al mes de juny, per protestar contra la decisió judicial del cas de La Manada
Homes i dones es van concentrar, al mes de juny, per protestar contra la decisió judicial del cas de La Manada | Mónica García

 

 

El col·lectiu feminista de Cerdanyola del Vallès, La Figa Rebel, ha convocat, a través de les xarxes socials, una concentració el dimecres 19 de desembre a les 19.30 h a la plaça Francesc Layret. L'objectiu de la mobilització és protestar contra l'explotació, l'assetjament, la violació, i la violència envers les dones.

 

La concentració arriba la setmana que s'està investigant l'assassinat de Laura Luelmo a Huelva. Des de La Figa Rebel animen les dones de Cerdanyola a dir “prou” davant altres casos recents: “Pel cas arxivat d'explotació i violació de les Jornaleres de Huelva, per l'assassinat de la Laura Luelmo, pel dictamen d'abús sexual i no violació de la Manada, per l'abús i violació patits per l'actriu Thelma Fardin per part d'un company molt més gran que ella…”.

 

Així, destaquen que “En les mans de totes i tots està el perpetuar o dir prou a la justicia patriarcal i la violència masclista”. 

 

Publicació de La Figa Rebel instan a la mobilització
Publicació de La Figa Rebel instan a la mobilització | Facebook