Nois i noies de diverses escoles de Cerdanyola i Bellaterra al primer Tastvol de voleibol a l'escola Ramon Fuster
Nois i noies de diverses escoles de Cerdanyola i Bellaterra al primer Tastvol de voleibol a l'escola Ramon Fuster | @laurabenseny

 

Tres escoles de Cerdanyola i Bellaterra van reunir els seus equips de voleibol extraescolar a les pistes esportives de l'escola Ramon Fuster de Bellaterra. Va ser durant la celebració de la primera edició del Tastvol, una trobada per fomentar l'exercici del voleibol al municipi, el passat 15 de desembre. 

 

A la trobada van assistir-hi dos equips de l'escola Saltells, dos de la Ramon Fuster i un de l'escola Collserola, aplegant un total de 35 infants que van jugar diversos partits al llarg de tot el matí. 

 

El Tastvol té com a objectiu apropar el voleibol als infants de primària de les escoles de Cerdanyola. La jornada va estar organitzada per l’Ajuntament, a través del Servei d’Esports, amb la col·laboració del Club Voleibol Cerdanyola, que en la seva segona temporada d’història segueix promocionant el voleibol en els Jocs Escolars. La previsió  del consistori és fer més Tasvol durant la temporada.