Moment de l'incident
Moment de l'incident | Marcos Nevado

 

 

Un jove ha paralitzat un tren de Ferrocarrils a l’estació d’Universitat Autònoma increpant a una dona que hi era al comboi. El noi l’ha escridassat dient-li “¡Cállate, catalana de mierda!” i amenaçant-la dient “¡Que tengo la mano suelta!”.

  

  

El noi deia que la dona li havia donat una bufetada i ha decidit paralitzar el tren accionant les palanques d’emergència. El jove volia denunciar a la dona i deia que ningú es mouria fins que arribessin els Mossos d’Esquadra a l’estació. El jove, també ha increpat a un altre passatger que intentava defensar la dona. A ell li ha escridassa’t també “¡Catalán de mierda!” i “¡Cállate, chupapollas!”.

  

  

Durant l’incident ha hagut d’actuar la conductora, que ha avisat al jove que si paralitzava el tren, hauria de pagar les conseqüències d’aquest acte.

  

  

La dona ha intentat fugir del jove, però aquest l’ha seguit al llarg de l’andana i quan ella ha tornat a entrar. Finalment, el jove i la dona, acompanyada d’una altra viatgera, s’han quedat a l’estació.

  

  

Els Mossos d’Esquadra han arribat a l’estació de Sant Cugat, però els implicats ja no hi eren al tren.