El Servei Català de Trànsit no preveu afectacions importants a les autopistes
El Servei Català de Trànsit no preveu afectacions importants a les autopistes | ACN

 

Normalitat a les principals vies que envolten Bellaterra i a l'àrea metropolitana de Barcelona. Això és el que preveuen des del Servei Català de Trànsit per la jornada del 21 de desembre, on s'esperen algunes mobilitzacions independentistes a la ciutat de Barcelona amb motiu de la celebració del Consell de Ministres de l'estat espanyol al centre de la ciutat.

 

Des de l'oficina de gestió de trànsit de Catalunya indiquen que “pel que fa a la zona interurbana no esperem afectacions importants”. Tot i això, expliquen que “estem a l'expectativa dels possibles talls de trànsit”. Afegeixen que, en resum, “estem una mica previnguts perquè es preveu que el dia de demà sigui complicat”, però no hi ha previst cap mena de dispositiu especial.

 

Per la seva banda, des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també tenen previst “oferir el servei diari”. L'empresa de transport explica que “sobre el paper no preveiem que hi hagi d'haver afectacions” i preveu garantir el mateix servei que un dia normal als usuaris de FGC. En qualsevol cas, matisen que, en cas d'haver-hi problemes a les línies de tren, “informarem sobre elles per Twitter, web i aplicació mòbil”.