L'Ajuntament tornarà a recòrrer a mesures judicials

L'Ajuntament tornarà a recòrrer a mesures judicials | Bellaterradiari

 

 

La secció de Som Alternativa a Cerdanyola del Vallès demana en un comunicat que l’EMD de Bellaterra es tanqui “el més aviat possible”. Com a resposta a la campanya de l’EMD de annexionar-se a Sant Cugat, Som Alternativa considera que “una proposta d’aquesta mena no es pot presentar del no res i cal que el President de l’EMD, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Govern de la Generalitat de Catalunya aclareixin quina és la seva postura al respecte”.

 

Tot i això, asseguren que si “si les parts citades estan d'acord en aquesta solució i es produeix un procés democràtic amb un referèndum al propi barri de Bellaterra” no s’oposarien a aquesta segregació sempre que el límit territorial de Bellaterra es limiti a la urbanització.

 

Així, pensen que la proposta “posa fi al trajecte de l’EMD” remarcant que “l'EMD és actualment una despesa extra per l'Ajuntament de la ciutat i pels propis veins de Bellaterra i no serveix per a solucionar el conflicte territorial”. Som Alternativa acaba assegurant que marxi o no Bellaterra, l’EMD “ha de ser tancada el més aviat possible”.