Escollit el premi dels comerciants Bellaterra 2018

by | des. 21, 2018 | Comerços Amics

Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, Laia Tardós i Marta Caus a l'entrega del premi

Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, Laia Tardós i Marta Caus a l'entrega del premi | Toni Alfaro

 

Els comerciants de Bellaterra ja han atorgat el guardó Bellaterra 2018 al bellaterrenc o bellaterrenca de l'any. En aquesta edició, la premiada va ser Laia Tardós, del diari digital Bellaterra Diari, que va recollir el premi durant la celebració de la Copa de Nadal, celebrada aquest dijous 20 de desembre al local de Bellaterra Comerç, a la plaça del Pi de Bellaterra.

 

El jurat, format enguany pel director esportiu del Club Bellaterra, Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, de l'estudi de disseny M & M, i la propietària de la Farmàcia Bellaterra, Marta Caus, va decidir entregar el guardó a Tardós “pel seu compromís, el seu caràcter emprenedor, el tracte social i, sobretot personal, la seva implicació amb Bellaterra, per la transparència i qualitat de la informació i per les seves ganes de generar cohesió social”. Tardós va agrair el guardó a tots els reunits i la seva implicació com a comerciants de Bellaterra. 

 

L'entrega del premi es va produir a la celebració de la Copa de Nadal promoguda per Bellaterra Comerç que, any rere any, busca reunir als comerciants de Bellaterra per a generar cohesió social entre els comerços bellaterrencs i “fer poble” entre els negocis de Bellaterra. En aquesta edició, la reunió de treballadors de la localitat va aplegar al voltant de quaranta persones al voltant d'un piscolabis participatiu.

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: