Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, Laia Tardós i Marta Caus a l'entrega del premi

Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, Laia Tardós i Marta Caus a l'entrega del premi | Toni Alfaro

 

Els comerciants de Bellaterra ja han atorgat el guardó Bellaterra 2018 al bellaterrenc o bellaterrenca de l'any. En aquesta edició, la premiada va ser Laia Tardós, del diari digital Bellaterra Diari, que va recollir el premi durant la celebració de la Copa de Nadal, celebrada aquest dijous 20 de desembre al local de Bellaterra Comerç, a la plaça del Pi de Bellaterra.

 

El jurat, format enguany pel director esportiu del Club Bellaterra, Iñaki Jorquera, Anna Sabatés, de l'estudi de disseny M & M, i la propietària de la Farmàcia Bellaterra, Marta Caus, va decidir entregar el guardó a Tardós “pel seu compromís, el seu caràcter emprenedor, el tracte social i, sobretot personal, la seva implicació amb Bellaterra, per la transparència i qualitat de la informació i per les seves ganes de generar cohesió social”. Tardós va agrair el guardó a tots els reunits i la seva implicació com a comerciants de Bellaterra. 

 

L'entrega del premi es va produir a la celebració de la Copa de Nadal promoguda per Bellaterra Comerç que, any rere any, busca reunir als comerciants de Bellaterra per a generar cohesió social entre els comerços bellaterrencs i “fer poble” entre els negocis de Bellaterra. En aquesta edició, la reunió de treballadors de la localitat va aplegar al voltant de quaranta persones al voltant d'un piscolabis participatiu.