[FOTOS] Èxit de la Copa del Comerç de Bellaterra 2018

by | des. 21, 2018 | Galeries de fotos

La trobada nadalenca dels comerciants de Bellaterra sota el nom de La Copa del Comerç 2018 va tornar a ser un èxit. Com ja ve sent tradició després de 5 anys, treballadors i propietaris vinguts dels diferents comerços de la localitat es van reunir per felicitar el nadal i per compartir una estona de germanor.

L’acte va aplegar al voltant de 40 integrants del món comercial de Bellaterra, al voltant de les 14 h del passat dijous 20 de desembre, i els assistents van poder gaudir d’un petit piscolabis participatiu, amb productes dels diferents comerços i de les cuines dels diferents comerciants. 

A més, la trobada va aprofitar per donar el premi Bellaterra 2018 al comerciant escollit pel jurat. En aquesta ocasió la premiada va ser Laia Tardós, de Bellaterra Diari, qui va recollir el premi Bellaterra 2018.

Us deixem les fotos de l’esdeveniment. Ben aviat, el vídeo de felicitació nadalenca del comerç.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: