[FOTOS] Èxit de la Copa del Comerç de Bellaterra 2018

by | des. 21, 2018 | Galeries de fotos

La trobada nadalenca dels comerciants de Bellaterra sota el nom de La Copa del Comerç 2018 va tornar a ser un èxit. Com ja ve sent tradició després de 5 anys, treballadors i propietaris vinguts dels diferents comerços de la localitat es van reunir per felicitar el nadal i per compartir una estona de germanor.

L’acte va aplegar al voltant de 40 integrants del món comercial de Bellaterra, al voltant de les 14 h del passat dijous 20 de desembre, i els assistents van poder gaudir d’un petit piscolabis participatiu, amb productes dels diferents comerços i de les cuines dels diferents comerciants. 

A més, la trobada va aprofitar per donar el premi Bellaterra 2018 al comerciant escollit pel jurat. En aquesta ocasió la premiada va ser Laia Tardós, de Bellaterra Diari, qui va recollir el premi Bellaterra 2018.

Us deixem les fotos de l’esdeveniment. Ben aviat, el vídeo de felicitació nadalenca del comerç.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: