[FOTOS] Tertúlia de Nadal del Forum Bellaterra sobre Motorsport i Bellaterra

by | des. 21, 2018 | Galeries de fotos

El passat dijous 20 de desembre, el Fòrum Bellaterra, en col·laboració amb l’EMD Bellaterra, va oferir una Tertúlia de Nadal al Centre Cívic de Bellaterra. En aquest cas, la xerrada va voler posar sobre la taula l’experiència del món del motociclisme amb alguns dels esportistes més coneguts d’aquest àmbit a Bellaterra.  

En concret, a la xerrada hi van assistir el director de màrqueting del Kawasaki Racing Team, Biel Roda, el pilot de Seat Sport, Jordi Gené, i el mecànic del Kawasaki Racing Team i campió del món 2013, Ignasi Tamburini. Els tres bellaterrencs van parlar sobre la seva experiència al món del motor moderats per la secretària de la Junta Directiva del Fòrum Bellaterra, Conxa Antolín.  En acabar es va oferir un aperitiu i una copa de cava als assistents. 

Us deixem les fotos de l’esdeveniment.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: