[FOTOS] Tertúlia de Nadal del Forum Bellaterra sobre Motorsport i Bellaterra

by | des. 21, 2018 | Galeries de fotos

El passat dijous 20 de desembre, el Fòrum Bellaterra, en col·laboració amb l’EMD Bellaterra, va oferir una Tertúlia de Nadal al Centre Cívic de Bellaterra. En aquest cas, la xerrada va voler posar sobre la taula l’experiència del món del motociclisme amb alguns dels esportistes més coneguts d’aquest àmbit a Bellaterra.  

En concret, a la xerrada hi van assistir el director de màrqueting del Kawasaki Racing Team, Biel Roda, el pilot de Seat Sport, Jordi Gené, i el mecànic del Kawasaki Racing Team i campió del món 2013, Ignasi Tamburini. Els tres bellaterrencs van parlar sobre la seva experiència al món del motor moderats per la secretària de la Junta Directiva del Fòrum Bellaterra, Conxa Antolín.  En acabar es va oferir un aperitiu i una copa de cava als assistents. 

Us deixem les fotos de l’esdeveniment.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: