Adrià Mas i Gemma Marsiñach, del Club Bellaterra, sostenint l'import de recaptació
Adrià Mas i Gemma Marsiñach, del Club Bellaterra, sostenint l’import de recaptació | Club Bellaterra

 

Un dia abans de La Marató de TV3, el 15 de desembre, el Club Bellaterra va organitzar un torneig exprés de pàdel mixt. Fins a 18 parelles van competir i recollir la xifra de 560 euros – amb els diners de la inscripció, però també amb d’altres donacions de bellaterrencs que, tot i no participar al torneig, van voler posar el seu gra de sorra per a la investigació contra el càncer

Uns van participar al torneig, d’altres no. Tot i així, la quantitat reunida va deixar contents als responsables d’El Club, que han agraït als implicats i aprofitat per desitjar bones festes a tothom. 

D’altra banda el 18 de desembre es va dur a terme el sorteig de la panera gentilesa del Condis i amb aportacions dels comerciants que varen assistir al Mercat de Nadal. El guanyador va ser Eduard Bara Fernández, que es va endur un lot de productes diversos.

El guanyador del sorteig de la panera d'El Club
El guanyador del sorteig de la panera d’El Club | Club Bellaterra