El concert en benefici a l’ONG Ohana a la Bellateca de Bellaterra va ser tot un èxit de participació, amb un públic de 65 persones. Això és el que afirmen des de l’espai gastronòmic, que va acollir l’esdeveniment el passat divendres 21 de desembre a les 20:30h sota el nom 4rt Concert Solidari Ohana.

Els intèrprets, Albert Solà a la guitarra i la cantant Veil a la veu, van recollir fons pel projecte a Argentina d’aquesta organització, integrada per una única família i especialitzada en fer tractaments odontològics a països del Tercer Món o en vies de desenvolupament. Una família que, segons expressa Carme Ribot, propietària del restaurant Bellateca, era “la primera vegada que organitzava un acte més íntim, i diuen que és una de les ocasions que més els va agradar”. 

El concert, que recaptava fons amb un donatiu de 20 euros i on hi anava inclòs també un pica-pica per gentilesa de Bellateca, “és un concepte amb el que guanya tothom: tant nosaltres des del local, com els membres de l’ONG, que recapten fons, com els músics, que poden donar-se a conèixer”. I és que, en efecte, el concert va servir per promocionar també el nou disc de la lleidatana Veil, Safe and Sound, i per atraure a nous contactes per Ohana

A més, Ribot indica que “a nosaltres ens va anar molt bé perquè hi havia molta gent que no ens coneixia”, i que no és l’única actuació que tenen al cap pel Bellateca: “tenim moltes ganes de fer moltes coses de cara al futur: més concerts, sopars temàtics, col·loquis…”. Tota una aposta que ja estava en l’ADN de l’espai, doncs “la meva idea no era obrir un restaurant, sinó que li vull donar un sentit a l’espai i al local, i organitzar coses amb contingut alhora que un pugui alimentar-se bé”, afirma la propietària.

Us deixem les fotos del concert.

FOTOS: Jordi Tardós