El passat dissabte 22 de desembre el Club Bellaterra va acollir la celebració del Quinto de Nadal, un joc tradicional a Catalunya que va acollir a pares i nens en una nova edició de l’esdeveniment organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra.  

Mares i pares, nenes i nens van gaudir jugant a emplenar els seus cartons amb l’emoció de guanyar un dels obsequis que es donaven als afortunats entre les 17 i les 18:30h. Una tradició que enguany va ser encara més dolça, ja que al joc es va afegir també una xocolatada amb melindros per a tots els participants, tant adults com infants.  

La tarda va permetre jugar fins a tres partides i va aplegar al voltant d’una vintena de nens, amb els seus respectius pares, i van fer del bar del Club, tant acostumat a la distensió i la relaxació, un espai de joc i gaudi pels més petits sota la veu d’un dels lloros més joves que han ocupat una taula de Quinto: el veí Albert Pantaleoni, que va oferir-se com a voluntari.

Per la seva part, Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns, ha fet una valoració molt bona de la participació i agraeix a Condis la xocolatada i al Club Bellaterra haver pogut utilitzar les seves instal·lacions. “Es consolida el Quinto infantil” ha declarat a Bellaterra Diari, i ha indicat que l’edició per adults no es va poder fer enguany “perquè va coincidir amb la celebració d’un partit de futbol”. A més, ha afegit que “després de tres anys fent-lo, per l’any que ve augmentarem els premis”.  Aquí són les fotos de l’esdeveniment.