[FOTOS] Quinto de Nadal al Club Bellaterra

by | des. 24, 2018 | Galeries de fotos

El passat dissabte 22 de desembre el Club Bellaterra va acollir la celebració del Quinto de Nadal, un joc tradicional a Catalunya que va acollir a pares i nens en una nova edició de l’esdeveniment organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra.  

Mares i pares, nenes i nens van gaudir jugant a emplenar els seus cartons amb l’emoció de guanyar un dels obsequis que es donaven als afortunats entre les 17 i les 18:30h. Una tradició que enguany va ser encara més dolça, ja que al joc es va afegir també una xocolatada amb melindros per a tots els participants, tant adults com infants.  

La tarda va permetre jugar fins a tres partides i va aplegar al voltant d’una vintena de nens, amb els seus respectius pares, i van fer del bar del Club, tant acostumat a la distensió i la relaxació, un espai de joc i gaudi pels més petits sota la veu d’un dels lloros més joves que han ocupat una taula de Quinto: el veí Albert Pantaleoni, que va oferir-se com a voluntari.

Per la seva part, Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns, ha fet una valoració molt bona de la participació i agraeix a Condis la xocolatada i al Club Bellaterra haver pogut utilitzar les seves instal·lacions. “Es consolida el Quinto infantil” ha declarat a Bellaterra Diari, i ha indicat que l’edició per adults no es va poder fer enguany “perquè va coincidir amb la celebració d’un partit de futbol”. A més, ha afegit que “després de tres anys fent-lo, per l’any que ve augmentarem els premis”.  Aquí són les fotos de l’esdeveniment.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: