Recinte superior del Club Bellaterra

Recinte superior del Club Bellaterra | Cedida

 

L'activitat del Club Bellaterra durant aquest any 2018 ja ha sigut presentada a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat celebrada el passat 13 de desembre. En ella, es va detallar, entre altres aspectes, que el club va acumular més de 300 hores de sessions d'entrenaments personals al passat any.

  

  

  

  

  

Segons es detalla, el Club Bellaterra segueix efectuant un nombre important d'activitats per a tots els seus socis i usuaris puntuals. 

  

  

  

  

  

Pel que fa a Fitness i esport per a tothom, el club ha ofert més de 300 sessions anuals d'entrenaments personals als socis, i ha ofert més de 1.000 sessions d'esport puntuals en tot l'any, dins la sala de fitness, que compta amb assessorament i programa per a tots els usuaris. Això s'ha traduït en 42 hores setmanals d'activitats dirigides setmanals amb tècnic personal i 23 hores amb tècnic virtual a la setmana. A més, ha programat diversos cursets i xerrades de diferents temàtiques al llarg de l'any.

  

  

  

  

  

La natació també ha sigut un dels puntals del Club, que ha fet sessions d'entrenament a més de 760 escolars de 6 centres educatius de diferents localitats del Vallès. A això s'afegeixen els 60 infants que aprenen a nedar de forma extraescolar i 78 nadons amb família que assisteixen a les classes de matronatació, sense comptar els entrenaments personals per adults, que van a demanda. 

  

  

  

  

  

L'últim dels eixos d'activitats del club esportiu, el pàdel, ha donat un excel·lent rendiment a les seves instal·lacions, que s'ha traduït especialment en l'ascens de categoria del Femení Absolut, que ha pujat a Tercera Categoria, i el Masculí Absolut, que ha pujat a Segona Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel. Destaca també, entre altres, el torneig de pàdel de Festa Major, per a pares i fills, amb més de 20 parelles.

  

  

  

  

  

A més, en el dia a dia, l'escola de pàdel del Club Bellaterra inclou a 80 esportistes, i 51 practicants a equips federats. Això es materialitza en més de 600 sessions anuals d'entrenament personal. A això, s'afegeix la participació en les lligues internes, amb més de 80 parelles d'esportistes, les 100 parelles inscrites de la Lliga Bronze Federació i la mitjana de 25 parelles inscrites a tornejos exprés i solidaris. 

  

  

  

  

  

Unes dades que donen una perspectiva favorable sobre el Club de cara a l'any que entra, 2019, any que preveu ampliació de serveis i millores en instal·lacions del centre.