Els Reis d'Orient a Bellaterra l'any passat
Els Reis d'Orient a Bellaterra l'any passat | Redacció

 

 

Com cada any, els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han començat els preparatius per a repartir regals i carbó a tots els nens del món, bons o dolents, i també als de Bellaterra. Ses majestats arribaran a la nostra localitat en tren el dia 5 de gener i faran un petit recorregut pels carrers de Bellaterra per a saludar a tots els infants i rebre les seves cartes plenes de desitjos. 

 

Els Reis Mags seran rebuts amb actuacions musicals dels alumnes d'El Musical a les 18:00h a la plaça del Pi i dirigiran uns parlaments als veïns i veïnes que els hagin vingut a rebre. Després, Ses Majestats aniran fins a la parròquia de la Santa Creu a les 19h per fer l'ofrena tradicional. Finalment, la cavalcada arribarà a les 19:30h a l’edifici de l’EMD, on rebran les cartes de tots els nens i nenes i se servirà xocolata calenta per a tothom.

 

Cavalcada de Reis de 2019
Cavalcada de Reis de 2019 | EMD Bellaterra

 

La cavalcada per rebre els Reis Mags d'Orient estarà organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra, l'escola de música El Musical, el grup de teatre La Inestable, el Grup Escolta de Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i l'EMD de Bellaterra.