Bellaterra és el mitjà online líder a Bellaterra

Bellaterra Diari és el mitjà online líder a Bellaterra | Laia TR

 

L'any 2018 és a punt d'acabar, i al Bellaterra Diari estem d'enhorabona. En aquest any que finalitza, el nostre mitjà s'ha consolidat com una plataforma informativa de referència per a tots els bellaterrencs i bellaterrenques, i juntament amb vosaltres, hem pogut ajudar a crear una mica més de cohesió entre els ciutadans de Bellaterra, mantenint-los informats de tot el que hi ha ocorregut.

 

Així, al llarg de 2018, Bellaterra Diari ha sigut el mitjà escollit per 51.620 persones diferents per a esbrinar què passa a Bellaterra, i per això us estem molt agraïts! Alhora, volem retre un homenatge a la realitat informativa de la nostra localitat, repassant les 7 notícies més llegides al nostre web en aquest any. Ens acompanyeu?

 

1) Alonso-Cuevillas: “Hem deixat en evidència el sistema judicial espanyol amb una espardenya” 

L'assistència de l'advocat del president Carles Puigdemont, el 12 de juliol, al Sopar Groc Solidari de l'ANC, així com les seves declaracions, ha sigut el tema de 2018 que més ha interessat als ciutadans de Bellaterra, amb 63.876 visites a la nostra web.

 

2) Quan el Club Bellaterra tenia un equip de Futbol Sala

Un record de la història del Club Bellaterra, un cartell de la lliga de Futbol Sala del 1980, propietat del bellaterrenc Aureli Mas, s'ha consolidat com a segon tema més interessant pels nostres lectors, tot i ser publicat fa relativament poc (l'11 de desembre), amb 9.820 lectors.

 

3) Toni Comín: “Bellaterrencs, al que teniu dret és a tenir un metge bo”

L'entrevista feta per Skype al Conseller de Salut a l'exili, Toni Comín, mitjançant Skype a l'abril, amb la col·laboració de l'ANC i sobre la disponibilitat de l'assistència sanitària a Bellaterra és la tercera notícia preferida pels lectors, amb 4.782 lectures a la nostra web. 

 

4) Troben casualment una gran plantació de marihuana a Bellaterra

A vegades, a una localitat tan petita com Bellaterra, els successos són el més interessant pels nostres lectors: la troballa casual pels Mossos d'Esquadra d'una plantació de marihuana duta a terme al gener n'és un bon exemple, amb 3.330 lectors.

 

5) Un bellaterrenc, candidat a l'alcaldia de Barcelona

El nomenament del bellaterrenc Josep Bou com a candidat del PP a les eleccions municipals de 2019 per a alcalde Barcelona, produït fa tan sols dues setmanes i mitja (el 12 de desembre), també ha sigut important pels veïns del nostre barri, i s'ha situat com a cinquena notícia més llegida, amb 769 lectors interessats.

 

6) Mossos detenen un home a la plaça del Pi de Bellaterra

Un succés com un robatori amb força i detenció en ple carrer al juny, en una localitat tan petita com la bellaterrenca, que ja estava preocupada per diversos assalts a cases de la zona, també va ser una de les notícies més interessants pels lectors amb 598 visualitzacions. 

 

7) La Policia multa als pares mal estacionats davant la Llar d’en Pitus

Per últim, les conseqüències derivades del mal estacionament davant la llar d'infants Llar d'en Pitus al juny tanquen el nostre rànquing pel 2018, amb 512 lectors únics. Una notícia que va arribar després d'anys que es demanessin mesures de pacificació per aquesta zona de la BV-1414 i que, finalment, han començat a arribar aquest mateix mes de desembre

 

Esperem que hàgiu pogut recordar alguns dels fets més significatius d'aquest any que ja s'acaba i que, de ben segur, estarà ple d'actualitat que us podrem seguir portant fins a les vostres pantalles per mantenir-vos informats de tot el que passi a Bellaterra.

 

Salut i Feliç 2019!