Cartell de la recollida de signatures per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat
Cartell de la recollida de signatures per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat | Laia TR

 

 

Cap valoració encara després de gairebé tres setmanes des de l'inici de la recollida de signatures perquè Bellaterra passi a formar part de Sant Cugat.

 

La iniciativa la van inaugurar el passat 15 de desembre una comissió de veïns encapçalada pel bellaterrenc Miquel Vázquez, exvocal de Gent per Bellaterra, partit al govern de l'EMD de Bellaterra. Vázquez no ha volgut fer, encara, cap tipus de valoració sobre el desenvolupament del procés ni la quantitat de signatures recollides. 

 

En conversa amb BellaterraDiari ha assegurat que “no farem declaracions sobre el procés de recollida de signatures fins que la comissió es reuneixi, el divendres vinent”, és a dir, l'11 de gener. Queden sense respondre, de moment, preguntes sobre el finançament dels cartells que avisen de la recollida i altres despeses derivades d'aquesta, quantes signatures ha recollit la comissió fins ara o si s'allargarà el procés. 

 

Malgrat tot, el procés de recollida de signatures segueix endavant, i tots els bellaterrencs i bellaterrenques que ho desitgin poden firmar els matins de dimarts a divendres a l'edifici de l'EMD de Bellaterra. També es pot signar a la plaça del Pi, entre les 19 i les 21h dels mateixos dies, on la secretària de l'EMD, Beatriz Ripoll, validarà les signatures dels ciutadans al mateix carrer, a una taula disposada a tals efectes, just al costat de l'estació de Ferrocarrils.