Nens i adolescents a la celebració del Cap Nen Sense Pilota
Nens i adolescents a la celebració del Cap Nen Sense Pilota | Cedida

 

 

La quarta edició de la jornada solidària Cap Nen Sense Pilota va ser un èxit rotund. És la inevitable conclusió que s’extreu després que s’hagin conegut els resultats de la jornada solidària organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol el passat 24 de desembre de 2018, entre els que es compta una recaptació total al voltant dels 7.000 euros.

Una jornada a la qual, segons afirma Giol, “vam superar els 130 participants i vam aconseguir la recaptació més gran de les quatre edicions del Cap Nen Sense Pilota”. Unes xifres que encoratgen la celebració de la cinquena edició el pròxim mes de desembre, amb la col·laboració del Junior FC 1917 de Sant Cugat, que ha acollit totes les convocatòries.

Dels 7.000 euros recaptats, vora 5.000 es destinaran a parts iguals a la participació als dos projectes solidaris a què aquesta jornada es dedica: d’una banda, el finançament a la investigació sobre el càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; de l’altra, la celebració del Campus Índia 2019, que busca la integració de nens i joves a la India mitjançant l’esport, en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer.

De cara a l’any que ve, Giol celebra que “repetirem el format en la celebració del cinquè aniversari del Cap Nen Sense Pilota, també amb el Club Junior 1917 de Sant Cugat”.

La jornada en sí va servir, a més, per entretenir tot el dia els nens participants, d’entre 5 i 16 anys, per les dues causes solidàries. Els 18 euros de les inscripcions van incloure l’esmorzar, la samarreta i activitats per nens i adolescents durant tot el dia.