L'antic Taller de Viatges
L'antic Taller de Viatges | Arxiu 

 

La nostra agencia de viatges bellaterrenca va tancar ja fa uns quants dies. El projecte, que arrencà amb un reconeixement empresarial molt prometedor, no ha pogut resistir els embats d'internet i les pressions dels operadors turístics que a poc a poc han anat escanyant les petites empreses del sector. 

 

Cal reconèixer el coratge d'en Jordi Tardós en crear Taller de Viatges a Bellaterra, amb la creença, crec, de què els bellaterrencs respondríem a la seva crida a l'hora de teixir comerç al barri, un aspecte molt important per assolir la condició de poble. La cultura, el comerç i un parc d'habitatge assequible als joves bellaterrencs són la columna vertebral que hauria de confegir qualsevol projecte de poble. Desconec el gruix de la clientela que Taller de Viatges tenia, però hom sospita que, si una bona part dels veïns haguéssim canalitzat els nostres viatges a través de l'agència, possiblement encara es mantindria oberta.

 

Lluny però, de descoratjar-se, en Jordi Tardós -i després de sospesar un cúmul d'idees que li han plogut per reconvertir el seu negoci- ha optat per un projecte de serveis a la llar. Aquesta iniciativa, a priori, sembla que encaixi més amb els usos i costums dels bellaterrencs, uns costums que potser caldria analitzar sense condicionants per determinar quin és el nostre perfil. Crec que tindríem curioses sorpreses.

 

Però, anem amb aquest nou projecte i valorem-lo, perquè, lluny de tirar la tovallola, el Jordi, als seus 60 anys repicats, es reinventa, i no li fa por el repte. Aquesta nova emprenedoria el defineix com un home combatiu que, sentint-se bellaterrenc de soca-rel, persevera en establir el seu nou negoci, una altra vegada al barri, orientant-lo cap a una oferta amplia de serveis a domicili que anirà creixent a poc a poc.

 

  

Donem doncs, la benvinguda a Taller de Serveis. Tant de bo que els veïns valorem i recolzem aquesta nova aventura empresarial d'en Jordi Tardós.