L’entrada al Turó de Sant Pau
L’entrada al Turó de Sant Pau | Laia Tardós Roda

 

Un grup de veïns del Turó de Sant Pau ha creat un lloc web per a recollir informació sobre l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat del Vallès. La pàgina funciona com un recull d'informació de premsa que no només glossa els articles publicats a mitjans de comunicació sobre el tema, sinó també informa sobre altres aspectes relacionats amb la situació de l'EMD de Bellaterra com a institució.

 

 

Així, a més d'informació recollida a diferents mitjans de comunicació sobre el procés de recollida de signatures, entre tot allò que es pot trobar al lloc web també s'hi pot consultar el conveni actual entre l'EMD i l'Ajuntament, informació sobre assistència mèdica, el pressupost 2017-2018 de l'entitat municipal descentralitzada o la situació legal de les EMD en general.

 

 

Alhora, també s'hi poden trobar reproduïdes les actes d'algunes reunions entre EMD i Ajuntament, així com les de les reunions de la Comissió de Veïns encarregada de la recollida de signatures per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat del Vallès.

 

 

Al mateix inici de la pàgina es pot llegir que aquest web s'ha creat “davant de la recollida de signatures i els dubtes sorgits sobre les conseqüències que podria tenir pels veïns la possible annexió de la EMD de Bellaterra al municipi de Sant Cugat”. D'aquesta manera, els veïns de Bellaterra poden consultar-la abans de signar o no per al procès d'annexió: “tot aquest material és posat a disposició dels veïns a través d'aquesta pàgina Web perquè puguin valorar els avantatges i els inconvenients de la proposta d'annexió”.

 

 

Per anar al lloc web creat per l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, cliqueu aquí.