Avís per risc de fred a Bellaterra

by | gen. 10, 2019 | Méteo

 

 

Fulles congelades

Fulles congelades | Gencat

 

 

Protecció Civil ha emés, el 10 de gener, un avís de situació de risc per fred a Bellaterra en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar.

 

 

A partir de la mitjanit d'avui es preveu que es puguin assolir temperatures mínimes extremes amb afectació a pràcticament tot el territori català. De cara a la nit de divendres a dissabte es preveu que aquestes temperatures es puguin assolir a Ponent. La distribució geogràfica del fenomen es preveu de caràcter extens (és a dir, que es preveu que afecti entre un 30 i un 70% de la zona avisada). En el cas de Bellaterra, la situació meteorològica serà de perill moderat entre la mitjanit i les 6h del matí.

 

 

Alguns consells de Portecció Civil en cas d'onades de fred és tenir preparat un transistor, piles de recanvi, llanternes, aliments calòrics, combustible de calefacció i una farmaciola. A més, en general, es recomana mantenir-se informat de les previsions del temps i de les instruccions que donin les autoritats. Si us heu de desplaçar, consulteu l'estat de la xarxa viària i les rutes a seguir.

 

 

Per a més informació, es pot consultar la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya per a Bellaterra

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: